PERSONLIG SERVICE

Vi erbjuder Coachningstjänster, stödtjänster, personlig coach, självledarskap och personlig utveckling inom ledarskap coaching. Cang Management Consulting arbetar med Coaching och certifierad som livs- och ledarskap Coach.

Vi hjälper DIG med allt ifrån:

Utveckling från stress, oro, utmattning och nedstämdhet till att minska stress, frisk, pigg och glad vilket ökar effektivitet och prestation även öka lönsamhet. Tillsammans med dig, utvärderar och skapar vi en konkret planlösning för att du ska uppnå din fulla potential samt lägga grunden för en hållbar framtid.

Anpassning till nuläget

Just nu, på grund av rådande pandemi och de restriktioner samt riktlinjer som finns, vi har valt att hålla oss mest till digitala tjänster via Zoom. I övrigt, vi erbjuder tjänster både på plats och digitalt.

Vill du ha mer information om oss och våra tjänster ring 0704691755 eller skicka mejl till info@cangconsulting.com så pratar vi mer om dina behov och hur vi kan samarbeta!

 

– Allt handlar ju om personlig och kvalité service där mina kunder behov är högt prioriterad, Boka din tid nu

 

Väl vänliga hälsningar

Clementina Godwin

Certifierad Projektledare, konsult & Ledarskap Coach

Cang Management Consulting

Org nr:559259-2603

 

 

 


Boka coaching

Klicka länken nedan för bokningstider och erbjudanden:

Cang Consulting i Gävle erbjuder coaching.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK