CERTIFIKAT

Certifierad som ledarskapscoach för CANG MGT Consulting Professional Practice and Transparency.

Jag heter Clementina och är en professionell och certifierad ledarskapstränare, NLP. Hypnos. Terapeut, utövare och tidslinje-coach med mer än 10 års erfarenhet av bransch och ledning.

Jag är ackrediterad och också medlem i The Association for Professional Coaching (APC)

Som en erfaren professionell och personlig ledarskapstränare, NLP-utövare, hypnoterapeut och tidslinjecoacher är jag helt ackrediterad av Association of Professional Coaches för min praxis som coach och erbjuder professionella ledarskapstjänster på distans i en global skala till organisationer, team och individer som är i förändringsprocess och behöver utnyttja fördelen med att anställa en professionell kvalificerad ledarskapstränarexpertis för att stödja dem i deras personliga och professionella livsförverkligande.

Föreningen för professionell coachning (APC) är ett oberoende professionellt medlemsorgan som arbetar för att främja och stödja de högsta nivåerna av kvalitet, professionalism och etik inom coaching, Neuro Linguistic Programming (NLP) och allierade discipliner, såsom hypnos, vid en internationell nivå.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK