BAKGRUND

En kort beskrivning om mig – Clementina Godwin.

Jag är projektledare med konsultuppdrag och ledarskapscoach och utbildare inom självledarskap samt personlig utveckling. Utöver detta, jag erbjuder paketlösning coaching tjänst och utbildningar till företagare, organisation, konsulter, coacher och individer.

Erfarenheter

Erfarenhet från bland annat 10 års arbetslivserfarenhet i olika roller och uppdrag inom stålindustrin företag som OVAKO och SANDVIK, SAS, internationella uppdrag inom IT- projekt inom SAP., Även projektuppdrag för snabbväxande bolag som Colabitoil, Konsultuppdrag i Tyskland, Canada och England.

Jag har internationella erfarenhet av att coacha, handleda, utbilda och stötta nya chefer och medarbetare även individer sina roller samt agera som bollplank både professionellt och privat angelägen.

Jag har utfört både kortare och långa konsulterat uppdrag inom organisationsutveckling och hållbarutveckling samt coaching där jag arbetade med människor från olika bakgrund och förutsättningar vilket bedrog mer till mycket goda kunskaper om mångfald och inkludering av olika kulturperspektiv samt resulterat till större människokännedom och utökad kvalité service.

Min bakgrund

Jag har bott i Sverige i snart 20 år och utbildad projektledare med bakgrund inom ledarskap. Däremot, jag avlagt magisterexamen i företagsekonomi och hållbarutveckling. Vidareutbildad som certifierad ledarskapscoach med fokus på självledarskap och personlig utveckling där jag utföra konsultuppdrag t.ex. analyserar situationer och utför en personliganalys för att vi tillsammans utvärderar och sätter målen för dina behov för att skapa helt nya agila arbetssätt för ert företag/organisation.

Mina starkaste drivkrafter och passion är att skapa nya kunskaper och driva hållbara lösningar där jag inspirerar och motiverar samt erbjuder workshops till mina klienter för att de ska upptäcka sina möjligheter där alla kan vara med och medverka till en positiv riktning. Vi tillsammans skapar och utvärderar mätbara lösningar som passar just för deras situation.

Nätverkande

Jag ingår i flera kvinnliga nätverk i Sverige såsom Ladies Circle Sverige (LCS), Affärskvinnor Gävle, driver frågor inom hållbart levnadssätt och psykiskt olikheter. Jag är aktiv medlem av APC England (Association for Professional Coaches) för professionella konsulter med stor erfarenhet av coaching, utbildningar, ledarskap, mentorskap och organisationsutveckling

Vill du ha mer information om oss och våra tjänster ring 0704691755 eller skicka mejl till info@cangconsulting.com så pratar vi mer om dina behov och hur vi kan samarbeta!

Väl vänliga hälsningar

Clementina Godwin

Certifierad Projektledare, konsult & Ledarskap Coach

Cang Management Consulting

Org nr:559259-2603

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK