AFFÄRSIDÉ

Cang erbjuder tjänster inom projektledning och verksamhetsutveckling i form av konsultuppdrag utifrån kundens behov. Arbetet sker med projektprocesser och implementering enligt ”Lean, Six sigma och Agile metoder”.

 

Kopplingen mellan mig och min affärsidé

Affärsidén grundas från att arbeta med kortare eller längre uppdrag där jag hjälper dig med ditt projekt. Jag tycker om att driva, planera, utveckla och skapa värde för mig och andra. Fungerar bäst när jag självständigt kan driva och leverera resultat gentemot ett mål och syfte som kan ge verklig nytta.

Processhantering kan vara olika men jag arbetar utifrån projektmodell och metodiker som passar just DIG och er verksamhet för att skapa struktur och utrymme för flexibilitet i alla uppdrag samt prioriterar hög närvaro hos kunden. Jag lämpar mig väl för uppdrag inom industri och myndigheter. Som ansvarig projektledare eller underkonsult och/eller handledare.

Det kan vara att utforska för att hitta nya lösningar för att skapa och öka effektivisering, implementera nya processer, ökad teamprestation och bidra till en tillväxresa. Jag vill ha friheten att göra det jag brinner mest för och strävar efter förbättring och förändring samt stabilitet. Skapar en god balans mellan arbete och privatliv ger även tid för socialt evenemang. Det är det jag brinner mest för i arbetslivet.

Jag är aktiv och engagerar MIG i frågor kring hälsa, miljö, kvalité och social hållbarhet. Min passion bedrivs av att skapa, driva, organisera, planera och utveckla saker på ett hållbara mål.

Vill du veta mer om CANG och våra tjänster?

Hör av dig på 0704691755 eller skicka mejl till info@cangconsulting.com så pratar vi mer om dina behov och hur vi kan samarbeta!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK